Despre noi

 

Platforma https://www.agruo.ro va ofera anunturi pentru servicii de inchiriere/vanzare utilaje de constructii, agricole si forestiere, precum si echipe/firme specializate pe diverse lucrari de constructii, agricole, forestiere, scule si unelte, materiale, echipamente/ansamble tehnologice etc.

Poate chiar Dumneavoastra detineti utilaje si echipamente care, in anumite perioade de timp, raman neutilizate, desi inchirierea acestora v-ar putea aduce beneficii importante.

Accesarea acestei platforme va poate elimina perioadele de stagnare cauzate fie de neutilizarea utilajelor proprii, de negasirea unui utilaj sau a unei echipe/firme specializate, intr-o perioada prestabilita, fie de negasirea materialelor de constructii necesare pentru o licitatie la care trebuie sa participati, sau pur si simplu pentru construirea unei case.

Asadar, daca aveti nevoie de aceste servicii sau pur si simplu doriti sa beneficiati chiar dumneavoastra de serviciile inchirierii/vanzarii unui utilaj pe care il detineti, ori reprezentati o echipa/firma specializata si doriti sa prestati anumite lucrari, va invitam sa utilizati platforma Agruo!

Daca esti un producator sau furnizor de materiale si echipamente, publica-ti ofertele pe https://agruo.ro, iar daca lucrezi la o licitatie si nu ti se raspunde in timp util, la cererile de oferte pentru materiale, nimic mai simplu! Completeaza titlul licitatiei la care participi si genereaza automat oferta personalizata pentru licitatii! Poti descarca o singura oferta sau iti poti crea o lista cu toate ofertele de care ai nevoie pentru licitatie!

Construiesti si detii cladiri de orice tip sau cu orice functionalitate? Daca vrei sa le vinzi sau sa le inchiriezi, de asemenea, iti poti publica ofertele pe https://agruo.ro !

Ai o idee?

Fa-o cunoscuta aici!

Daca esti inventator sau dezvoltator si detii sau nu, un brevet de inventie,dar nu stii cum sa-ti faci cunoscute produsele sau ideile, ti le poti publica aici, inclusiv pretul acestora!

Agruo isi propune sa sustina inventatorii romani prin publicarea inventiilor acestora pe https://agruo.ro!

Nu ezita sa ne contactezi pentru orice tip de informatie! Suntem deschisi si dornici sa te cunoastem!

 


Cu deosebită consideratie,
Echipa Agruo!